in2diving duikteam 

Nu we een paar jaar bezig zijn en de nodige duikers hebben opgeleid is het tijd geworden om een duikteam te starten. Les geven alleen is niet genoeg, we gaan meer duiken plannen en met veel plezier van de mooie duikstekken in NL genieten.

Dit is dus de pagina voor en door duikers, wie iets wil organiseren kan het hier kwijt. Wie voelt zich geroepen om de volgende duikdag te organiseren. Andere activiteiten zijn ook welkom,  een dagje motorrijden, lekker uit eten of een avondje stappen hebben ook alles met duiken te maken, toch.

 ● 11 januari 2015 - Nieuwjaarsduik - Zwembad Dijnselburg in Zeist
Duikleider: Lars
Aanvang: 15:00 uur
Entree:      gratis
Nieuwjaarsduik en aansluiten heffen we het glas op weer een jaar in2diving. 
 ● Zondagmiddag zwembadduik - Dijnselburg Zeist
Duikleiders: Martin en Lars
Aanvang: 14:30 uur op locatie, 15uur te water 
Entree:     €5,00
Op de volgende dagen beschikken we over het zwembad. Kom langs om je skills op te halen, de andere duikteamleden te ontmoeten. Achteraf kunnen we wat drinken bij een café 'om de hoek', of met z'n allen naar de chinees. Van te voren aanmelden a.u.b.
 
 ● maart 2015 - de Beldert
Terwijl de Rescue cursisten aan het knokken zijn voor hun buddy, kan jij een heerlijk ontspannen duikje maken. Of krijg je zin om met de cursus mee te doen?
Duikleider: Martin
Aanvang: 10:00 uur op locatie 
Entree:     €2,50
Duiken bij Gerard en Sandra, dat is gezellig en het zicht is meestal fenomenaal. Navigeren kan je er ondertussen met je ogen dicht, maar toch zie je altijd weer iets anders onder water.
 ● April 2015 - Wythemerplas - Zwolle
Duikleider: Judith Goudriaan
Aanvang: 11:00 uur
Entree:     € 3 muntgeld voor de slagboom
Terwijl de open water cursisten hun skills aanscherpen, ga jij lekker mee om de snoeken en de baarzen te spotten. Helemaal tot onder het bruggetje door, waar de zwemmers je zomers bijna in je nek springen.
 ● Mei 2015 - De Groene Heuvelen - Wychen
Duikleider: Martin
Aanvang: 10:00 uur op locatie 
Entree:     €2,50
Nu een keer naar het oosten, onder de rook van Nijmegen duiken op een van de groenste plassen van NL. En tussen al dat groen is zo veel leven. 
 ● 12 - 14 juni 2015 - Zeeland weekend 
Soms wat eerder soms iets later in het jaar, maar een zeeland weekend hoort er bij. Waar we precies naar toe gaan weten we nog niet, maar meldt je alvast aan, dan kunnen de organisatoren extra bedden bestellen. Hoewel slapen kan later weer ...  
 ● Juli en Augustus is het vakantie... 
  • Voor de thuisblijvers valt er wel wat te beleven hoor. Een email is zo gestuurd en daar gaan we weer.
  •  ● September 2015 - Oostvoorne de Stormvogel 
    Nu een keer diep en toch nog goed zicht.... Soms zit het mee en kan je het platform al van verre zien. Daar rekenen we deze keer weer op.  
     ● Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt, dus bezoek regelmatig onze website als je niets wil missen.