cursus dive orientation

Duiken, het lijkt wel of iedereen het doet... Zou het iets voor mij zijn?... Ademen onder water, dat lijkt me heel erg spannend... Leuk weer eens iets anders, dat wil ik ervaren! 

Wat je overweging ook is, een introductieduik is de manier om kennis te maken met de duiksport. In het zwembad ervaar je hoe het is om onder water te ademen en gewichtloos door het water te zweven. Verder krijg je een goede indruk hoe een duikcursus is opgebouwd.

We beginnen met een theoretisch deel, waarin je leert hoe je met een duikuitrusting om gaat, wat je tijdens de duik gaat doen en hoe we met elkaar communiceren. Dan gaat het gebeuren. Eerst een beetje onwennig, maar na een paar eenvoudige oefeningen krijg je al enige controle over je drijfvermogen en voel je je als een vis in het water.

Wij zorgen voor een complete duikuitrusting, toegang tot het zwembad, professionele begeleiding etc. Het enige wat je mee moet nemen is zwemkleding en een t-shirt dat je onder de duikuitrusting kan dragen. 

Om aan een duikintro mee te kunnen doen moet je:
 ● kunnen zwemmen
 ● 12 jaar of ouder zijn
 ● gezond zijn
 ● als je minderjarig bent, toestemming hebben van je ouders / begeleider
 

Als je de smaak te pakken hebt kan je bij ons een buitenwater introduik maken, we nemen je mee naar een mooie locatie, waar altijd iets te zien is. Een grensverleggende ervaring. Nog beter is het om je 'Open Water' te halen, zodat je overal ter wereld kan gaan duiken.