in2diving opleidingenkalender 
 ● op afspraak 

Ontdek hoe leuk duiken is en doe een dive orientation. Je ervaart hoe het is om te ademen onder water, te zweven als een vis en je krijgt inzicht hoe het er tijdens een cursus aan toe gaat. Standaard doen we dit in het zwembad, maar op verzoek nemen we je mee naar het buiten water. Een grensverleggende ervaring.

 

 ● 11 januari 2015 - introductie duik en nieuwjaarsduik

Vrijwel iedereen die zijn duikbrevet heeft gehaald is ooit begonnen met een introductie duik. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met duiken en te ervaren wat het is om te zweven in het water. Met een paar eenvoudige oefeningen voel je je al snel als een vis in het water.

 

 ● Begin februari 2015 - introductie duik

Voor wie overweegt om dit jaar zijn duikbrevet te gaan halen is dit het moment om kennis te maken met duiken. Je weet na vandaag of het wat voor je is. Vrijwel iedereen die zijn duikbrevet heeft gehaald is ooit begonnen met een introductie duik. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met duiken en te ervaren wat het is om te zweven in het water. Met een paar eenvoudige oefeningen voel je je al snel als een vis in het water.

 

 ● 7, 8 maart 2015 - Medical trained & AED

Voor iedereen die zijn kennis van en ervaring met de medische aspecten van duiken wil verdiepen is deze combi een must. Iemand uit een benarde situatie redden is een ding, maar wat moet je doen als die persoon niet meer reageert op prikkels van buitenaf? Ondertussen weten we dat je door reanimatie ondersteund met A.E.D. veel meer kans hebt om bij hartfalen een leven te redden. 

 

 ● 21, 22, 28 en 29 maart - Rescue Diver

Alles wat je moet doen om een duiker in problemen te redden, leer je in deze cursus. Geweldig leuke cursus, waarbij je ontdekt waar jou grenzen liggen en dat je veel meer kan dan je van te voren mogelijk hebt gehouden. Vrijwel iedereen vindt dit de leukst cursus. Veel doen, hard werken en het geeft een super goed gevoel dat je leert hoe te handelen in nood.

Duikers die al in het bezit zijn van Rescue Diver Brevet zijn van harte welkom om hun rescue vaardigheden op te frissen. Je zal zien en ervaren dat dat geen onnodige luxe is. En als je er toch bent kan je zo maar in de slachtofferrol kruipen.....

 

 ● 12, 19, 26 april, 17 en 31 mei, 6,7,13,14 juni 2015 Open Water Diver

In een lekker tempo leer je in 5 theorie / zwembad lessen en 8 buitenduiken alles wat je moet kunnen en weten om je duikbrevet te halen. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet heb je je brevet en start de rest van je leven met een geweldige nieuwe hobby: DUIKEN. Tijdens deze cursus leer je echt duiken en je brevet is overal ter wereld geldig. We willen deze cursus ook weer in Zeeland afonden en er meteen een heerlijk weekend van met de andere leden van ons duikteam.

 

 ● Eind juni 2015- Enriched Air - Nitrox

Voor de zomervakantie je Nitrox specialty doen, zodat je op vakantie  met Nitrox kunnen duiken. Langere bodemtijd, korte interval, minder moe, dat is wat je dan  nodig hebt om optimaal van al het moois te genieten. Natuurlijk leren we je hoe je goed en veilig met Nitrox kan duiken en wat je moet doen om ellende te voorkomen. Speciale zomeraanbieding

 

 ● 6, 13, 20 en 27 september 2015 - Cursus Advanced Openwater Diver

Misschien we de leukste duikcursus. IDD is er in geslaagd om alle aspecten die er toe doen, in één cursus te stoppen. Door de modulaire opbouw en de samenhang tussen de onderdelen heeft de cursus veel meer toegevoegde waarde dan een paar losse specialties. Een echte doe-cursus waarin je met je buddy moet samenwerken. Navigatie, nachtduik, diepduik en opsporing en berging zijn de belangrijkste onderdelen. Handig om na je open water en een hele zomer ervaring het jaar mee af te sluiten.

 

 ● oktober 2015 - Specialty maand

Wil je meer leren over specifieke onderdelen en technieken bij het duiken, een specialty is een korte cursus gericht op een onderwerp, waardoor je dieper ingaat op de theorie en al je aandacht op die ene techniek kan richten. Leerzaam en erg leuk om te doen.

Voor het echt koud wordt geven we een droogpak specialty. In samenwerking met een bevriend duikcentrum leer je alle aspecten van droog duiken en droog blijven.

Voor wie nog niet lekker uit de voeten kan met het kompas, geven we een onderwater navigatie specalty, waarbij je leert navigeren m.b.v. de Onderwater Sextant. Dat wil je niet missen!

De Deepdive / Multi Level specialties geven we gecombineerd. Leuk om tijdens onze duikreis te doen en een uitdaging in NL. Je mag voortaan naar 40 meter en je duiktijd verleng je door de juiste levels te plannen en te duiken. Er gaat een wereld voor je open.

Neem contact met ons op en we stellen samen een leuk pakket samen. Je Master Diver Brevet ligt in het verschiet.

 

 ● Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt, door de vele initiatieven en activiteiten, dus bezoek regelmatig onze website als je niets wil missen.