Nieuws

Volg ons op ...
We willen facebook steeds meer gaan gebruiken om de duikteam activiteiten aan te kondigen en foto's en een verslagje te zetten. Heb je een account, maar volg je ons nog niet, stuur dan even een mailtje en het is zo geregeld.  Like

Met enige onregelmaat gooien we een tweetje de wereld in. Wel handig om last minute zaken te delen.  

Duikclinic.

Een duikclinic is een leuke manier om je collega's in andere omstandigheden te leren kennen. Andere omstandigheden laten mensen anders reageren. De rollen zijn ineens omgedraaid. Afgelopen jaar hebben we voor o.m. Stater en Cap Gemini BAS meerdere clinics georganiseerd.  

Medical trained & AED.

Reanimatie zonder AED heeft een zeer kleine kans van slagen, daarom combineren  we deze specialties. Ook de opfrissers krijgen op deze manier de mogelijkheid hun eerste hulp kennis te vergroten. Check de kalender voor de cursusdagen  meer

Activiteiten

 Duikreis

De laatste keer zouden we naar Egypte, maar het werd Bonaire en dat is ons erg goed bevallen. We zijn nu al weer plannen aan het maken voor dit jaar.  

Er is nu nog tijd genoeg om van te voren een leuke cursus of specialty te doen. meer

 Duiken

In 2015 organiseren we elke maand een fundive.  We komen weer op de leukste duikstekken van Nedereland. Uiteraard mag je zelf aangeven waar jij heen wil. Zie de kalender voor de planning. meer

 

opleidingen

Zwembad

Onze duikintro's / clinics en zwembadlessen doen we meestal in zwembad Dijnselburg in Zeist. Het moderne zwembad heeft alles om een duikles aangenaam te laten verlopen.  De beweegbare bodem en een maximale diepte van wel 3,5 meter zorgen voor een eenvoudige start en een echte duikbeleving. De medewerkers altijd even gastvrij en zeer  behulpzaam.

Rescue Dive

Leer reddend handelen bij een (bijna) duik-ongeval.

Deze zeer actieve cursus verhoogt je duikvaardigheden en is een opstap naar een professionele duikcarričre.

 Lees verder

Advanced Open Water

Ook dit jaar kan je bij ons de cursus Advanced volgen. Navigeren, nacht-duiken, opsporen & bergen en diepduiken komen allemaal aan bod. Een echte doecursus waarin je samen met je buddy opdrachten uitvoert en veel en goed leert communiceren.  

Lees verder

 

Nitrox

Leer alles over de voordelen van duiken met verrijkte lucht en hoe je er veilig je duiktijd mee kan verlengen. Ideaal voor die geweldige vakantieduiken en je blijft een stuk fitter.

Na een zeer uitgebreid theoretisch deel sluiten we de cursus af met twee duiken met nitrox. 

 Lees verder

 

Dive Orientation

Elke zaterdag of zondag kan je bij ons kennis maken met duiken. Na een beetje theorie kan je ervaren hoe het is om onder water te ademen. D.m.v. enkele eenvoudige oefeningen voel je je al snel als een vis in het water. Bel of mail ons voor een afspraak.

 Lees verder