overig duikclinic

Een duikclinic is een erg leuke invulling van een bedrjifs- of afdelingsuitje en is het goed te gebruiken voor teambuilding. Het accent bij een duikclinic ligt veel meer op samen dingen doen, terwijl je spelenderwijs kennis maakt met de duiksport.  Dat maakt het ook erg geschikt voor een feestje of een avondje uit.

Na en uitgebreide briefing start je met de voorbereidingen. Eenmaal in het water testen we eerst hoe vrij je bent voor ja aan de speciaal hiervoor ontwikkelde oefeningen kan beginnen. "Salto Aquatic", "Om op te rapen" en "Hoelahoep" zijn de oefeningen die je samen met een buddy gaat uitvoeren. Op deze manier kom je er wel achter wat je aan elkaar hebt.  Dit alles onder onze professionele begeleiding waar veiligheid voorop staat.

Wij zorgen voor een complete duikuitrusting, toegang tot het zwembad. Het enige wat je mee moet nemen is zwemkleding en een t-shirt dat je onder de duikuitrusting kan dragen.

Om aan een duikclinic mee te kunnen doen moet je:
 ● kunnen zwemmen
 ● 12 jaar of ouder zijn
 ● gezond zijn
 ● als je minderjarig bent, toestemming hebben van je ouders / begeleider
 

Smaakt dit naar meer, dan kan je meteen door voor je open water diver brevet. Wellicht is je werkgever bereid om jou en je collega's te sponseren.

  overig begeleiding

Duiken onder begeleiding van een ervaren instructeur of divemaster is de perfecte manier om Nederland te leren kennen en te waarderen. Heb je al een tijdje niet meer gedoken, of eigenlijk alleen in het buitenland, dan kunnen we je laten ervaren hoe geweldig het is om hier te duiken.  Een begeleide duik is een goede gelegenheid om je skills op te frissen of bepaalde aspecten te oefenen, bijvoorbeeld zwemmen zonder masker, navigeren, diepe duik of een nachtduik. 

Op basis van je leerdoelen maken we een persoonlijk plan en dat voeren we uit. Daar waar nodig stellen we het bij. We zullen de praktijk altijd onderbouwen met theorie. Achteraf hebben we tips & tricks waar je mee verder kan. 

Wij kunnen voor een complete duikuitrusting zorgen. Toegang tot duiklocaties en vervoer er naar toe is niet bij de prijs inbegrepen. Het beste kan je met ons contact opnemen, zodat we goede afspraken kunnen maken en je de begeleiding geven die jij nodig hebt.

Om in aanmerking te komen voor begeleid duiken moet je:
 ● in het bezit zijn van het juiste duikbrevet
 ● 12 jaar of ouder zijn
 ● gezond zijn
 ● als je minderjarig bent, toestemming hebben van je ouders / begeleider
 

Lekker duiken en je veilig voelen en wellicht een aanvullende cursus of specialty om je kennis en ervaring te verdiepen.