in2diving wat doen we
in2diving is ervan overtuigd dat je het beste leert duiken in een één-op-één situatie, samen met je buddy, onder begeleiding van een Instructeur en Divemaster.

Hierdoor krijg je alle aandacht en leer je veilig duiken in je eigen tempo. We werken met maximaal 4 cursisten per groep. We zijn niet gebonden aan een plaats of locatie en kunnen daardoor inspelen op jouw wensen.

   
in2diving is aangesloten bij IDD (Instructor Dive Development), een wereldwijde, professionele duikorganisatie. IDD is opgericht in 1992 met als doel duikopleidingen te ontwikkelen, die vooral ook geschikt zijn voor de Nederlandse omstandigheden. Om dit te bereiken heeft IDD een modulair les-systeem, waarbij de lesstof stap-voor-stap wordt geleerd, in het tempo van de cursist. Tijdens de Open Water cursus maak je acht buiten duiken, dat is twee keer zo veel als bij opleidingen van andere organisaties. De cursus Advanced is een echte cursus in plaats van een pakket losse specialties.

Kwaliteit komt bij onze opleidingen op de eerste plaats!

 

Maar in2diving doet meer! Regelmatig organiseren we duiken, zodat je meer duikervaring op kan doen. We zoeken een leuke duikstek uit en zorgen dat je een heerlijke duik kan maken, of we gaan bepaalde duikvaardigheden oefenen. Deze activeiten zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de door ons opgeleide duikers meer ervaring opdoen. Door samen te duiken gaat dat spelenderwijs en het is bovendien erg gezellig. We beperken ons niet tot af en toe een dagje duiken. Een weekend naar Zeeland, of Hemmoor (Duitsland), of een vakantie naar Egypte of Bonaire, is allemaal mogelijk.

De kalender op onze website geeft je de meest recente informatie.