in2diving wie zijn we

in2diving is een duikschool in de regio Zwolle - Utrecht - Hilversum. We verzorgen opleidingen voor zowel beginnende, als ervaren duikers. Bij ons kan je kennis maken met duiken, je ‘open water’ (eerste) brevet halen, leuke specialties doen of doorgaan met opleidingen, tot aan het niveau van Instructeur. in2diving is door Martin Roest en Lars Steendam opgericht.

 

Lars is in het dagelijkse leven projectmanager. Hij duikt sinds 1996 en heeft in de afgelopen jaren op vele mooie locaties op deze aarde gedoken. Sinds 2005 is hij IDD Duikinstructeur en tegenwoordig ook SSI Instructeur. Zijn passie is jou leren duiken en daarbij je duikvaardigheid te verbeteren.

 

 

  Martin is kwaliteitsmanager in de voedings-industrie. Een aantal jaar geleden is hij begonnen met duiken en sindsdien heeft deze sport hem volledig gegrepen. Hij heeft in korte tijd de opleidingen doorlopen tot IDD Divemaster en op veel plekken in binnen- en buitenland gedoken. Hij heeft er veel plezier in om anderen met de duiksport kennis te laten maken.